Engleski velikani u borbi za mladog Turčina

City, United i Chelsea žele beka

Engleski velikani u borbi za mladog Turčina

M. Šljivak

Tri engleska velikana vode veliku borbu za mladog reprezentativca Turske Ozana Tufana.

Sjajni fudbaler koji uskoro puni 20 godina zaludio je engleske timove fantastičnim igrama za ekipu Bursaspora.

Chelsea i Manchester City već su pokazali spremnost da ovog defanzivca dovedu u svoje redove, ali se u konkurenciju sada uključio i Manchester United.

Tufan je standardan igrač na poziciji desnog beka u ekipu Bursaspora, a karijeru bi prema svemu sudeći mogao nastaviti u nekom od engleskih velikana.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Njegova cijena na tržištu je milion eura, ali je sigurno da će turski klub mnogo više profitirati od eventualnog transfera.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.