Enrique se dvoumi između dva napadača

Barca traži pojačanje

Enrique se dvoumi između dva napadača

Trener Barcelone Luis Enrique u potrazi je za pojačanjima.

Enrique prije svega traži ofanzivca kojeg bi mogao dovesti u Barcu i koji bi bio zamjena za nedodirljivi trojac Suarez-Messi-Neymar.

Na listi njegovih želja su dva imena i to veoma poznata. Radi se o napadaču Fiorentine koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Bešiktašu Mariju Gomezu te napadaču iz Fenerbahčea Robinu van Persiju.

Van Persie je nedavno izrazio želju da zaigra za Barcu, a on bi ekipu sa Camp Noua košta oko deset miliona eura, dok je Gomez trenutno veoma blizu transfera u Dortmund.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ko će na kraju biti zamjena udarnom trojcu Barce, ostaje da se vidi, ali je sigurno da su oba imena izuzetno kvalitetna...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi