Everton kupuje čovjeka koji ih je napravio budalama
Foto: EPA

Sissoko ponovo meta tima s Goodisona

Everton kupuje čovjeka koji ih je napravio budalama

M. Šljivak

Moussa Sissoko ovog ljeta će vjerovatno postati novi član Evertona.

Francuski veznjak je odigrao sezonu za zaborav u Tottenhamu, gdje je pred početak prošle sezone stigao za 35 miliona eura.

Tada je Sissoko rukovodstvo Evertona napravio budalama. Prošao je ljekarske preglede na Goodison Parku, a zatim je odjurio u London, gdje je potpisao za Tottenham.

Ovaj potez 28-godišnjeg veznjaka je bio pogrešan i za Tottenham je nastupio u 33 meča, uglavnom dobijajući šansu s klupe.

Sada je Sissoko ponovo želja Evertona. Dogovor između dvije strane jako je blizu, pa bi on ipak mogao obući dres ovog tima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pitanje je samo kako će ga navijači dočekati nakon onog što im je uradio prošlog ljeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi