Everton predstavio novi dres, Bešić u ulozi manekena

Domaći dres Karamela za narednu sezonu

Everton predstavio novi dres, Bešić u ulozi manekena

Fudbaleri Evertona ove sezone nisu bili na najboljem nivou, pa će naredne sezone igrati samo domaća takmičenja.

Znale su Karamele ove sezone dobiti neke timove iz samog vrha tabele, ali su jednako tako znale kiksati protiv onih najslabijih. Muhamed Bešić, fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine, se u jednom dijelu sezone bio ustalio u prvoj postavi kod Roberta Martineza, ali u posljednje vrijeme gotovo da ne dobija minutažu.

Everton je danas zvanično predstavio i svoj novi dres za narednu sezonu, a fudbaleri s Goodison Parka ostaju vjerni proizvođaču fudbalske opreme Umbro. Tradicionalna plava boja dominirat će i na novom dresu, ali će tamnoplavu kragnu zamijeniti bijela.

U nastavku pogledajte kako je protekla prezentacija novog dresa Evertona u kojoj je kao model nastupio i bh. reprezentativac Muhamed Bešić.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.