"Falcao će večeras pokazati Englezima koliko vrijedi"

Monaco gostuje Manchester Cityju

"Falcao će večeras pokazati Englezima koliko vrijedi"

E. Čaušević

Fudbaleri Manchester Cityja večeras na domaćem terenu dočekuju Monaco u okviru prvog meča osmine finala Lige prvaka.

Monaco ove sezone igra fenomenalno i trenutno je na prvom mjestu francuske Lique 1. Ono što je impresivno jeste da su izabranici Leonarda Jardima u dosadašnjem dijelu sezone u domaćem prvenstvu postigli čak 76 golova. Pred večerašnji duel na Etihadu mnogi vjeruju da će u prvom planu gostiju biti Radamel Falcao.

Kolumbijac je nakon dvije sezone ponovo našao svoju staru formu, a u dosadašnjem dijelu u svim takmičenjima postigao je 22 gola. Falcao je prethodne dvije sezone proveo na posudbama u Manchester Unitedu i Chelseaju, ali je većinom "grijao" klupi.

"Falcao je još uvijek fenomenalan napadač i golgeter, veoma lako je sarađivati s njim. United i Chelsea nisu to znali da iskoriste i svi su vjerovali da je njegova karijera završena. Ali, ne znam kako su očekivali od njega golove kada gotovo nije ni igrao. Nadam se da će Falcao večeras pokazati cijeloj Engleskoj koliko vrijedi", rekao je Jardim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi