Ferdinand: Lovren nije dobar za Liverpool
Foto: EPA

Preporučio igrača Kloppu

Ferdinand: Lovren nije dobar za Liverpool

Legendarni engleski fudbaler Rio Ferdinand smatra da Dejan Lovren ne posjeduje kvalitet za Liverpool. 

U posljednje vrijeme Lovren igra veoma loše i jedan je od glavnih krivaca što odbrana Liverpola curi na sve strane, a među onima koji smatraju da je vrijeme da Redsi dovedu novog defanzivca je i Rio Ferdinand. 

Nekadašnji član Manchester Uniteda je u razgovoru za BT Sport kazao kako Liverpool, ukoliko želi nešto promijeniti, mora na Lovrenovo mjesto dovesti Virgila van Dijka iz Southamptona. 

"Mislim da bi Virgil van Dijk bio veliko pojačanje za Liverpool. On bi bio taj dominantni branič, on i Matip bi bili jako dobar obrambeni par," rekao je Ferdinand, te dodao:

"Mislim da Lovren nije dovoljno dobar. Već neko vrijeme radi previše pogrešaka", kazao je, između ostalog, Ferdinand. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Lovrena su na zub također uzeli navijači i struka Liverpoola. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi