Gerrard poslao poruku igračima Liverpoola

Pred večerašnje finale Evropske lige

Gerrard poslao poruku igračima Liverpoola

E. Čaušević

Fudbaleri Liverpoola večeras u Baselu igraju finale Evropske lige protiv Seville.

Nakon više od deset godina Liverpool ima šansu da stigne do trofeja u evropskim takmičenjima, a protivnik im je Sevilla koja brani dvostruku krunu u ovom takmičenju. Ukoliko Sevilla i večeras osvoji titulu biće to historijska treća titula zaredom za španski tim.

Ipak, navijači Liverpoola se nadaju da njihov tim može do trofeja, a podršku svojim bivšim saigračima dao je i legendarni Steve Gerrard. On trenutno nastupa u američkom MLS-u, ali je priznao da će gledati večerašnji meč.

"Naravno da ću gledati utakmicu i navijati za svoj Liverpool. Donesite trofej kući momci", poručio je nekadašnji kapiten Redsa.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Finalna utakmica Evropske lige između Liverpoola i Seville igra se večeras u Baselu od 20:45 sati.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi