Grahovac: U Rapidu su zadovoljni mojim igrama

Još jedan odličan meč

Grahovac: U Rapidu su zadovoljni mojim igrama

Bh. internacionalac Srđan Grahovac nastavlja sa odličnim partijama u dresu Rapida iz Beča.

Mladi Banjalučanin proteklog vikenda bio je najbolji ocjenjeni igrač svoje ekipe u duelu sa St. Poltenom.

Ipak, ni sjajna igra Grahovca nije donijela Rapidu željeni rezultat.

"Ne možemo biti zadovoljni sa rezultatom 1:1. Ušlu smo u meč kao apsolutni favoriti, a upisali smo samo jedan bod. Dominirali smo čitavu utakmicu, ali očigledno da imamo problema u završnici. Inače, ne pratim ocjene, trudim se da uvijek dam sto posto svojih mogućnosti i pomognem ekipi da postigne što bolji rezultat. U klubu su zadovoljni mojim partijama. Iz utakmice u utakmicu igram sve bolje i želio bih da nastavim sa takvim izdanjima", izjavio je Grahovac sa SportSport.ba.

Ekipa Rapida nakon devet odigranih kola u Tipico Bundesligi zauzima treću poziciju sa 16 bodova, dok prvoplasirani Sturm ima šest bodova više.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi