Guardiola vjeruje u pobjedu, ali strahuje od Ibiševića

Minhenski Bayern večeras sa Stuttgart

Guardiola vjeruje u pobjedu, ali strahuje od Ibiševića

Minhenski Bayern i Pep Guardiola već u drugom kolu njemačke Bundeslige zapeli su na gostovanju u Gelsenkirchenu. Mršavih 1:1 žele ispraviti na svom terenu protiv Stuttgarta. 

Utakmica dva ljuta rivala na rasporedu je od 18 sati i 30 minuta, a trener Bavaraca Pep Guardiola biranim riječima govorio je o protivniku. Guardiola ipak vjeruje da njegov tim može do trijumfa. 

"Sutra će na teren istrčati 11 igrača i donijeti pobjedu Bayernu. Stuttgart ima dobru ekipu i moramo biti spremni za njih. Vedad Ibišević i Rudiger su jako brzi igrači," kaže Guardiola i dodaje: 

"Rudiger je odličan igrač i sjajno drži odbranu Stuttgarta. Imaju i odličan vezni red, dok su u napadu posebno opasni jer imaju sjajnog golgetera Ibiševića," riječi su španskog stručnjaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.