Halilhodžić: BiH je puno bolja od Bugarske, mogu pobijediti

Selektor Japana nakon plasmana u finale

Halilhodžić: BiH je puno bolja od Bugarske, mogu pobijediti

Nogometna reprezentacija Japana slavila je pobjedu u polufinalnom meču Kirin Kupa protiv Bugarske 7:2 i plasirala se u veliko finale.

Tamo je čeka naša reprezentacija koja je u prvom polufinalnom meču slavila nakon jedanaesteraca protiv Danske.

Selektor Japana Vahid Halilhodžić bio je veoma zadovoljan nakon plasmana u finale, ali je poručio da je reprezentacija BiH daleko ozbiljniji protivnik nego Bugarska.

"Sretan sam što ćemo igrati protiv BiH. Želimo odigrati dobro kao što smo i danas. Bosna je puno bolja od Bugarske i mogla bi do pobjede na turniru. Ali i mi želimo pobjedu i dat ćemo sve od sebe na tom meču", rekao je Halilhodžić japanskim medijima.

Podsjetimo da je finalni meč na rasporedu 7. juna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi