Hamšik: Žalimo što nismo dali drugi gol

Kapiten Napolija nakon meča

Hamšik: Žalimo što nismo dali drugi gol

Fudbaleri Napolija sinoć su poraženi na stadionu Santiago Bernabeu od Real Madrida sa 3:1 u okviru prvog meča osmine finala Lige šampiona.

Iako je Napoli poveo već u 8. minuti, na kraju su se ipak morali pomiriti sa porazom od dva gola razlike, a kapiten ekipe iz Serije A Marek Hamšik žali što Napoli nije stigao i do drugog gola.

"Na samom početku utakmice oni su nas odmah napali te su prisilili Pepea Reinu na sjajnu intervenciju u 1. minuti. Ipak, ojačali smo nakon sjajnog gola Insignea koji je iznenadio Navasa. U drugom poluvremenu, oni su postigli dva gola u pet minuta. Imamo osjećaj žaljenja, jer smo u drugom poluvremenu mogli stići i do drugog gola. Moramo igrati bolje nego što smo igrali jučer, ali ne smijemo zaboraviti činjenicu da smo igrali protiv najbolje ekipe na svijetu. Tužni smo, ali gol u gostima može da bude veoma važan. Dat ćemo sve od sebe i u revanš meču je sve moguće", rekao je Hamšik.

Podsjetimo da se revanš utakmica između ovih ekipa igra 7. marta na San Paolo stadionu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi