Harry Kane umjesto Cristiana Ronalda

Ako pitate Josea Mourinha

Harry Kane umjesto Cristiana Ronalda

E. Škorić

Tottenhamov sjajni napadač Harry Kane nova je želja Josea Mourinha.

Navodno je lider Real Madrida Cristiano Ronaldo odlučan da napusti Španiju ove sezone i prema glasinama, Portugalac je najviše zagrijan za Manchester United ili PSG.

Međutim, britanski mediji pišu da je Unitedov menadžer Jose Mourinho odustao od svake želje da ponovo radi s Ronaldom i ne želi svog sunarodnjaka na Old Traffordu, te ima drugog igrača u planu.

Navodno je Mourinho spreman da nagovori upravu kluba da krene u realizaciju velikog transfera Harryja Kanea, čija se vrijednost procjenjuje na oko 70 miliona eura, no u Tottenhamu ne bi prodavali prvog strijelca za manje od 100 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kane je prošle sezone pokazao da uistinu vrijedi, pošto je zabio 29 golova u Premier ligi i na kraju je bio najbolji strijelac. Ovaj 23-godišnji Englez trenutno je jedan od najboljih napadača svijeta i bit će pravo čudo ako i narednih sezona ostane na White Hart Laneu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi