Hazard: Mourinhu sam u poruci sve napisao

Imali su sjajan odnos

Hazard: Mourinhu sam u poruci sve napisao

E. Škorić

Eden Hazard je imao sjajan odnos s Joseom Mourinhom, pa mu nije bilo lako kada je Portugalac napustio Chelsea.

Imao je Mourinho uspješne trenutke u Chelseaju, ali je prije dvije sezone prešao u Manchester United, a Hazard se prisjetio vremena kada su njih dvojica dijelili prostorije na istom stadionu.

"Odnos između nas uvijek je bio isti. Njemu je bilo teško prihvatiti poraz, jer je u njegovom karakteru da stalno pobjeđuje. Ali bili smo zajedno, i u dobrim, a i u lošim trenucima. Zajedno smo sve prolazili", rekao je Hazard za BBC Sport, dodavši:

"Poslao sam mu poruku samo da mu kažem 'zbogom' i poželim mu sreću. Rekao sam mu kako se nadam da će pobjeđivati. Ne previše, jer mi je stalo da Chelsea bude prvak, ali želim da opet bude na vrhu. Napisao sam mu sve što je trebalo tada".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Hazard je prošle sezone osvojio naslov s Chelseajem, a prošle sezone je na 31 nasutpu dao četiri gola. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi