Hazard odgovorio na pitanje ide li u Real Madrid

Bio je primoran na odgovor

Hazard odgovorio na pitanje ide li u Real Madrid

E. Čaušević

Fudbaleri Chelseaja doživjeli su jučer na domaćem terenu neočekivan poraz protiv Crystal Palacea u meču 30. kola Premiershipa. 

Plavci su na Stamford Bridge iznenađujuće poraženi sa 2:1. Golove za goste postigli su Zaha i Benteke, dok je jedini strijelac za domaći tim bio Cesc Fabregas u petoj minuti utakmice.

Nakon meča jedan ov belgijskih novinara uspio je da dobije izjavu od Edena Hazarda i Christiana Bentekea. Naravno, glavno pitanje bilo je upućeno za zvijezdu Chelseaja o interesu Real Madrida.

"Zašto me stavljaš u gov*a? Ne, ne idem nigdje i osjećam se dobro ovdje. Imam dosta stvari koje moram završiti ove godine", rekao je Hazard.


Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi