Hoće li Slaven Bilić preživjeti i večerašnji debakl?

Liverpool nokautirao Čekićare

Hoće li Slaven Bilić preživjeti i večerašnji debakl?

E. Škorić

U sjajnom meču 11. kola engleske Premier lige Liverpool je, kao gost, deklasirao West Ham rezultatom 4:1.

Vratio se Sadio Mane, Redsi su ponovo kompletni i čini se da su prerano otpisani od trke za najviše pozicije u sve uzbudljivijem šampionatu Engleske.

Momci s Anfielda pokorili su zapadni dio Londona i protiv West Hama lako došli do pobjede kojom su se primakli udarnoj petorci - Cityju, Unitedu, Tottenhamu, Chelseaju i Arsenalu. Kako su igrali, dobro su Bilićevi izabranici i prošli na kraju.

Egipatski reprezentativac Mohamed Salah bio je posebno raspoložen za igru, pa je postigao golove za 1:0 u 21. i za 4:1 u 75. minuti, te je i dalje glavna karika u igri Crvenih.

U strijelce su se kod gostiju upisali stoper Matip i Oxlade-Chamberlain, dok je Lanzini bio strijelac utješnog gola za Čekićare u 55. minuti.

West Ham je bod od opasne zone i pitanje je da li će i nakon ovog poraza uprava kluba ostati pri stavu da je Slaven Bilić idealno rješenje za njih. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Premier liga, 11. kolo:

West Ham - Liverpool 1:4 (Lanzini 55/ Salah 21, 76, Matip 24/ Oxlade-Chamberlain 56)

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi