Ibra se s bivšim saigračem vratio u Evropu
Foto: EPA

Baš im je loše u avionu

Ibra se s bivšim saigračem vratio u Evropu

E. Čaušević

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović prošle sedmice operisao je koljeno u Sjedinjenim Američkim Državama i čega ga dugi oporavak.

Jasno je da je sezona za švedskog napadača završena i na travljak bi se trebao vratiti tek početkom sljedeće sezone. Još uvijek nije poznato u kojem klubu će nastaviti karijeru jer mu ovog ljeta ističe ugovor sa Manchester Unitedom.

Nakon operacije Ibrahimović je s porodicom ostao nekoliko dana u Miamiju gdje se odmarao. Međutim, Ibra se danas vratio u Evropu i najvjerovatnije će prisustvovati finalnoj utakmicu Evropske lige između Uniteda i Ajaxa. Ipak, ono što je zapalo za oko njegovim fanovima jeste da se iz Amerike vratio sa nekadašnjim saigračem iz Milana, Ignazijem Abateom.

Pored toga, navijači su komentarisali i luksuzni privatni avion napadača Manchester Uniteda. Mnogi su mu poručili da im je žao što se toliko "pati" dok putuje iz Sjedinjenih Američkih Država u Evropu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi