Icardi nije dugo razmišljao šta odgovoriti Kinezima

Icardi nije dugo razmišljao šta odgovoriti Kinezima

E. Škorić

Argentinski napadač Mauro Icardi ne želi da, poput nekih, krene za novcem i pređe u Kinu.

Kinezi nemilosrdne troše i kao od šale su doveli Oscara i Carlosa Teveza u proteklih nekoliko dana, a sada su krenuli i po - Cristiana Ronalda!

I poduga je lista igrača koje nekolicina kineskih timova želi da dovede, a na njoj je i Mauro Icardi. Argentinac je kapiten Intera, prvi je strijelac Serije A i ne čudi da su s torbom punom novca "oni tamo" pokucali upravo na njegova vrata.

Pazite sad - Icardi bi godišnje uz bonuse u Kini zaradio 30 miliona eura, što u Interu može zaraditi tek nakon pet-šest sezona. Njegovom prodajom Inter bi jasno zaradio pravo bogatstvo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, Icardi je odbacio mogućnost da ode u Kinu. Nikada nije razmišljao o tome i ne želi da uzme u obzir mogućnost da igra u Kini i to iz nekoliko razloga, mada je njegova supruga i agent Wanda Nara u ugovor stavila odštetnu klauzulu koju bi Kinezi lako mogli da plate.

Icardi, tvrde italijanski mediji, ima određene planove koji se ne tiču Intera, no ne tiču se niti Kineza. On definitivno ostaje u Evropi i u budućnosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi