Igrači Torina se pobunili protiv Mihajlovića?
Foto: EPA

Napeto u svlačionici

Igrači Torina se pobunili protiv Mihajlovića?

Prema pisanju italijanskih medija, trener Torina Siniša Mihajlović je izgubio podršku fudbalera ovog kluba, koji su se pobunili protiv njega.

Navodno je većina fudbalera Torina okrenula leđa svom treneru, a kap koja je prelila čašu je utakmica u Genovi.

Mihajlović, koji je bio pod suspenzijom, je nakon utakmice došao do fudbalera s kojim je ozbiljno porazgovarao, a to se postepeno pretvorilo u pravi verbalni sukob.

Igrači svom treneru, navodno, zamjeraju i to što ih je vodio u karantin pred utakmicu sa Genovom koja nije imala nikakav rezultatski značaj.

Potražite više informacija na temu Serie A:

O svemu se oglasio i predsjednik kluba Urbano Cairo, koji je stao u zaštitu srbijanskog trenera rekavši da je "na pravom putu".

Mihajloviću je ovo bila prva sezona u Torinu koji će po svemu sudeći predvoditi i naredne sezone, kada će mu uslov biti plasman u Evropu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi