Igrači Zete oduševljeni Grbavicom: Svaka vam čast

Igrač Zete oduševljen atmosferom

Igrači Zete oduševljeni Grbavicom: Svaka vam čast

E. Škorić

Igrači Zete impresionirani su atmosferom koja ih je dočekala sinoć na Grbavici.

Mladi tim Zete imao je priliku da uveliča Željinu prvu evropsku utakmicu na Grbavici poslije više od 13 godina. Crnogorci su u Dolini ćupova pokazali kvalitet, ali su na kraju minimalno poraženi (1:0).

"U ovaj meč nismo ušli na pravi način. Želji smo dozvolili da nametne svoj ritam igre. Iskusna su ekipa, znaju šta žele u svakom trenutku. Mislim da je to sinoć presudilo", rekao je Aldin Adžović, mladi nogometaš Zete za SportSport.ba, pa je dodao:

"Publika je bila fenomenalna, kakvu oni atmosferu prave to je za svaku pohvalu. Svaka im čast!".

Adžović smatra da još ništa nije gotovo i da će se idućeg četvrta u Podgorici voditi žestoka bitka za drugo pretkolo.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Mislim da još ništa nije gotovo. Ovo nikako nije nedostižan rezultat. Za sedam dana nas očekuje revanš u Podgorici i moja ekipa može i mora više, zato vjerujem da možemo do cilja. Dat ćemo sve od sebe i nadam se da ćemo na kraju slaviti i proći u drugo prektolo Evropske lige", zaključio je Adžović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi