Immobile proradio, Torino upisao vrijednu pobjedu

Seria A, 25. kolo

Immobile proradio, Torino upisao vrijednu pobjedu

Fudbaleri Torina slavili su pobjedu na današnjem gostovanju kod Palerma 3:1 u okiru 25. kola Serije A.

Domaći su poveli već u 3. minuti kada je Alberto Gilardino pogodio za 1:0. Radost Palerma nije dugo trajala jer su gosti izjednačili u 19. minuti kada je Ciro Immobile postigao drugi gol nakon povratka u ovu ekipu. 

Do potpunog preokreta Torino je stigao u 19. minuti kada je Gonzalez postigao autogol. Konačnih 3:1 i siguran trijumf gostima je donio drugim pogotkom na meču Ciro Immobile u 69. minuti susreta.

Osim ovog meča, odigrana su još dva susreta u terminu od 15:00 sati u Seriji A, a ekipa Bologne je savladala u gostima Udinese 1:0. Strijelac jedinog gola bio je Matia Destro u 79. minuti utakmice. 

Fudbaleri Sampdorije i Atalante odigrali su najmanje zanimljiv meč dana, a on je završio sa nepopularnih 0:0. Podsjetimo da se večeras igra derbi dana u terminu od 20:45 sati kada Fiorentina na domaćem teremnu igra protiv Intera.



Potražite više informacija na temu Serie A:





NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi