Inter se iz Rusije vraća sa punim plijenom

Savladana CSKA Moskva

Inter se iz Rusije vraća sa punim plijenom

Inter je u golijadi protiv CSKA u okviru drugog kola grupe B lige prvaka upisao tri boda. Statistički talijanska momčad nije bila bolja, ali uspjeli su se kući vratiti sa punim plijenom.

Lucio je već u 6. minuti doveo Inetr u vodstvo. Brazilski defamzivac našao se usamljen nakon kornera i pospremio loptu u praznu mrežu. Neroazzurrima nije trebalo dugo da udvostruče vodstvo.

Nagatomo je u 23. minuti dobro prošao po lijevoj strani, ušao u šesnaestarac ruske ekipe i uposlio Pazzinija, kojem nije bilo teško da pogodi mrežu Gabulova.

U posljednjim trenucima prvog poluvremena Dzagoev je postigao lijep gol iz slobodnog udarca i tako smanjio vodstvo talijanske ekipa na 2:1.

Vagner Love je u 77. minuti vratio nadu CSKA. Brazilski napadač lijepo je ušao u šesnaesterac Intera i preciznim udarcem savladao Julija Cesara.

Da se Inter vrati kući sa tri boda pobrinuo se Zarate. Cambiasso je sjajno uposlio svog sunarodnjaka koji je primio loptu i izbacio odbranu ruske ekipe, te pogodio za 3:2.




Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.