Iz Barce procurilo: Bilo je sukoba između Messija i Enriquea
Foto: EPA

Francuski fudbaler priznao

Iz Barce procurilo: Bilo je sukoba između Messija i Enriquea

A. Beganović

Francuski fudbaler Barcelone, Jeremy Mathieu, priznao je da je postojao sukob između Lionela Messija o šefa struke Luisa Enriquea.

U posljednje vrijeme mediji su izvještavali o sukobu Messija i Enriquea, dok su iz tabora Barcelone oštro stizali demanti.

Međutim, Mathieu je progovorio, odnosno priznao je da je sukob postojao, a kako će reagirati iz katalonskog kluba na njegovo priznanje ostaje nam da vidimo.

"Na jednom od prvih treninga sa novim šefom bilo je problema. Tokom igranja na dva gola u jednom trenutku je Messi tvrdio da je fauliran, dok su treneri mislili drugačije. Messi se naljutio i svašta je rekao. Nakon treninga trener je u svlačionici popričao s njim i to je bilo to. Nisam primjetio da je nakon toga i dalje bilo problema", izjavio je Mathieu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.