Iz PSG-a poručili: Ne prodajemo Zlatana

Želi ga Milan

Iz PSG-a poručili: Ne prodajemo Zlatana

A. Beganović

Italijanski mediji su danas objavili informaciju koja kaže da će se u ponedjeljak održati sastanak čelnika PSG-a i Mine Raiole na kojem će se razgovorati o transferu Zlatana Ibrahimovića.

Prema pisanju italijanskih medija Ibrahimović je prihvatio ponudu svog nekadašnjeg kluba Milana, a njegov menadžer će u ponedjeljak sjesti sa čelnim ljudima PSG-a kako bi dogovorio tranfer.

No, izgleda da u PSG-u ne razmišljaju o prodaji svog najboljeg igrača. "Nemamo problema sa Zlatanom. On želi ostati u našem timu, mi ga i dalje želimo gledati u dresu PSG-a", izjavio je predsjednik francuskog prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.