James Rodriguez iznajmio kuću u Torinu

Odlazi u Juventus?

James Rodriguez iznajmio kuću u Torinu

Kolumbijski vezista James Rodriguez na pragu je odlaska iz Real Madrida.

James se ovog ljeta povezivao sa brojnim klubovima, računajući engleske velikane Manchester United i Chelsea, ali od transfera na Otok izgleda da neće biti ništa.

Naime, jedna Agencija za nekretnine u Italiji otkrila je da je James jučer bio u Torinu kako bi završio sve detalje oko iznajmljivanja jedne vile u tom gradu.

Oni poručuju da je James i ranije dolazio, ali da je sada konačno odlučio iznajmiti vilu što znači da se vjerovatno dogovorioo sa italijanskim velikanom i da će tamo nastaviti karijeru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo da je James u Real stigao prije dvije godine iz Monaca, ali da se na Bernabeu nije naigrao protekle sezone i to nakon što je tim preuzeo francuski stručnjak Zinedine Zidane.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi