Javi Garcia napušta Građane zbog povrede Negreda

Jedan stranac prekobrojan u redovima Građana

Javi Garcia napušta Građane zbog povrede Negreda

Manchester City ovog ljeta želi prodati jednog od Španaca iz svojih redova. Prvi na listi bio je Alvaro Negredo, ali je njegova povreda pokvarila planove čelnika kluba sa Etihada. 

Negredo je povrijeđen dva mjeseca i zbog toga je njegov odlazak sa Etihada propao, pa će klub po svemu sudeći napustiti Javi Garcija prenose mediji u Engleskoj. 

Nakon dolaska Eliaquima Mangale u redove ekipe sa Etihada, jedan od stranaca postao je višak. Građani imaju pravo prijaviti samo 17 stranaca za Premiership i jednog manje za Ligu prvaka.  

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.