Jeremy Mathieu pronašao novi klub?
Foto: EPA

Napustit će Barcelonu

Jeremy Mathieu pronašao novi klub?

Francuski fudbaler Jeremy Mathieu će ovog ljeta gotovo sigurno napustiti Barcelonu, ukoliko ne dođe do nekog velikog preokreta.

Mnogi fudbalski stručnjaci, a navodno i pojedini fudbaleri katalonskog kluba, procijenili su da Mathieu nije kalibar za Barcelonu i njegovi dani na Nou Campu su odbrojani.

Prema pisanju inostranih medija, za usluge 33-godišnjeg stopera zainteresovan je Marseille, koji se u novoj sezoni želi umiješati u borbu za vrh tabele u Francuskoj.

Koliko je Marseille spreman ponuditi Mathieu još uvijek nije poznato, ali ovom klubu novac definitivno ne predstavlja problem.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jeremy Mathieu je 2014. godine postao član Barcelone u koju je stigao iz Valencije, a u prošlosti je nastupao i za Sochaux i Toulouse. Za reprezentaciju Francuske je od 2011. do 2016. godine odigrao pet utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti