Jeste li vidjeli šta je Allegri rekao četvrtom sudiji?

Čeka ga suspenzija

Jeste li vidjeli šta je Allegri rekao četvrtom sudiji?

Fudbaleri Fiorentine pobijedili su u nedjelju navečer Juventus na domaćem terenu rezultatom 2:1 u okviru italijanske Serije A.

Veoma bijesan nakon posljednjeg sudijskog zvižduka bio je trener Stare dame Massimiliano Allegri koji je nakon meča imao mnogo toga da kaže četvrtom sudiji.

Očito se u tome malo zanio ma je rekao sudiji i što treba i što ne treba. Italijanski mediji prenose da je u jednom trenutku četvrtom sudiji rekao da je kreten, a zbog toga bi na kraju mogao zažaliti.

Naime, treneru Juvetnusa se, ako je to istina, sprema kaznao od dvije utakmice suspenzije. Samo je pitanje da li su njegove riječi ušle u zapisnik delegata susreta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo da je Juventus još uvijek lider na tabeli Serije A, ali sada imaju samo bod prednosti u odnosu na drugopmasiranu Romu, ali i meč manje. 

Stara dama narednu utakmicu, možda bez pomoći trenera sa klupe, igra na domaćem terenu protiv Lazija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi