Ko režira ovu dramu? Pogbin agent donosi nove vijesti

Raiola tvrdi da nema dogovora

Ko režira ovu dramu? Pogbin agent donosi nove vijesti

E. Škorić

Nevjerovatno, ali istinito - agent Paula Pogbe Mino Raiola donosi nove informacije vezane za Paula Pogbu.

Prvo je objavljeno da zbog Raiolinog procenta dogovor nije postignut, pa da je Raiola pristao, da je Pogba na pragu Uniteda, a sada je agent francuskog reprezentativca opet donio dramu u čitavu priču.

"Novinari su papige. Nema dogovora između klubova. Ovo je igra između engleskih i italijanskih novinara, ko će prvi objaviti i ko je gori", napisao je Raiola na svom zvaničnom Twitter profilu.

E tek sada postaje zanimljivo, mada mnoge svari ukazuju na to da je Pogba debelo zakoračio na Old Trafford.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za 23-godišnjeg veznjaka United bi trebao da plati oko 110 miliona eura. Ipak, Raiolina izjava pomalo zabrinjava navijače Uniteda i više niko ne može ništa da zaključi kada je u pitanju ova transfer saga, koja odavno traje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi