Komplikacije oko Seada Kolašinca

Juventus sprema još jednu ponudu

Komplikacije oko Seada Kolašinca

M. Šljivak

Torinski Juventus nema namjeru da odustane od dovođenja bh. reprezentativca Seada Kolašinca iz redova Schalkea.

Iako je njemački tim odbio nekoliko ponuda torinskog velikana, Bianconeri su navikli da većinom dobiju ono što žele, pa tako nemaju namjeru da lako odustanu od Kolašinca.

Schalke je odbio čak tri ponude Juventusa. Maksimalna je iznosila pet miliona eura s bonusima, što nije mala cifra za igrača kojem ugovor ističe na za nekoliko mjeseci.

Ipak, poruka iz Gelsenkirchena je jasna. Ne žele pustiti 23-godišnjeg defanzivca u Juventus bez obzira na istek ugovora.

Međutim, italijanski mediji tvrde kako će u narednoj sedmici stići još jedna ponuda na adresu njemačkog kluba. Nije poznato šta će Stara dama ovog puta ponuditi, no od Kolašinca nemaju namjeru odustati, jer će na ljeto konkurencija biti zaista žestoka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pored Juventusa interes za našeg fudbalera pokazaju Chelsea, Arsenal, Liverpool, te minhenski Bayern, ali on već navodno ima dogovorene uslove s Bianconerima.

Ostaje nam da vidimo šta će desiti s Kolašincem koji je ove sezone zaista sjajan u dresu Schalkea, pa nije ni čudo da ga traže evropski velikani.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi