Lippi: Juventus je najbolji tim u Evropi!
Foto: EPA

Legendarni stručnjak se oglasio

Lippi: Juventus je najbolji tim u Evropi!

M. Šljivak

Legendarni italijanski trener Marcello Lippi tvrdi da je ekipa Juventusa trenutno najbolji tim Evrope.

Čovjek koji je Staru damu vodio čak osam sezone i koji je imao velike uspjehe s ovim timom, večeras će biti svim srcem uz Juve, koji će braniti prednost od 3:0 pred punim Nou Campom.

Lippi je uvjeren kako će Juve lagano proći dalje i smatra da su Bianconeri trenutno najbolji tim u Evropi.

"Juventus igra timski fudbal, odbrana je perfektna, a o Gigiju Buffonu da ne pričam. Vjerujem da je ovo njihova godina i da mogu osvojiti sve trofeje. Vjerujte mi da je Juventus trenutno najbolji tim u Evropi", istakao je Lippi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ovaj legendarni stručnjak je sa timom iz Torina osvojio ogroman broj trofeja među kojima je i Liga prvaka 1996. godine.

To je bio i posljednji trofej za Juventus u ovom takmičenju, iako su još tri puta igrali u finalu pod njegovim vođenjem.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi