Lovren na meti pljačkaša: Bojim se da će mi oteti djecu
Foto: EPA

Prolazi kroz pakao

Lovren na meti pljačkaša: Bojim se da će mi oteti djecu

Hrvatskom reprezentativcu Dejanu Lovrenu obijen je dvoetažni stan u Zagrebu.

Nepoznati počinitelji su, kako prenose mediji iz susjedstva, provalili stan dok su Lovrenovi roditelji bili u njemu. Oni su spavali na gornjoj etaži, a lopovi su opustošili samo donju na kojoj su se nalazile vrijedne stvari.

Lovrenu su ukradeni nakit i novac, a prema policijskom izvještaju, šteta iznosi više hiljada kuna. 

Cijelu priču Lovren je potvrdio i reporteru Indexa. Nije skrivao da se plaši za sigurnost svoje djece... 

"Da, opljačkali su me. Sve su mi ukrali. Ovo je užasno težak period u mom životu. Bojim se da će mi kidnapirati djecu. Potrošio sam pun kufer novaca da uklonim sve njihove slike s interneta. Danas mi je malom rođendan, a sve ovo se događa", rekao je Lovren za Index.

Na životnom planu Lovrenu posljednjih godina očito ne cvjetaju ruže. Meta pljačkaša bio je i ranije, a kroz pakao je prolazio i nakon što su se pojavile fotografije njegove supruge Anite u zagrljaju drugog muškarca.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti