Lyon pojačanje pronašao u Chelseaju?
Foto: EPA

Pregovori u toku

Lyon pojačanje pronašao u Chelseaju?

Talentovani napadač Bertrand Traore mogao bi zamijeniti Chelsea sa Lyonom. 

U predstojećem prijelaznom roku Antonio Conte planira da da se oslobodi igrača na koje ne računa, a jedan od onih koji spada u tu grupu je Bertrand Traore. 

Fudbaler iz Burkine Faso je u Chelsea stigao još 2013. godine kao omladinac. Iako je bilo priče da će dobiti priliku u prvom timu, Bertrand je dosad minutažu dobijao na posudbama i igrajući za Vitesse i Ajax se pokazao sasvim dobro. 

Prema pisanju francuskih medija, za ovog 21-godišnjeg fudbalera je interes pokazao Lyon, što je potvrdio i predsjednik kluba Jean-Michel Aulas, istakavši kako su pregovori sa Chelseajem u toku. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Špekuliše se kako Chelsea za Traorea traži 20 miliona funti. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi