Mancini doveo u Zenit dvojicu novih igrača

Ruski tim se pojačao

Mancini doveo u Zenit dvojicu novih igrača

Roberto Mancini uveliko radi na jačanju Zenita na čiju klupu je nedavno zasjeo. 

Dres tima iz St. Petersburga u narednom periodu će nositi Alexander Erokhin i Dmitry Poloz, a obojica su potpisala trogodišnje ugovore. 

Erokhin je vezista koji je postigao četiri, a Poloz napadač koji je 14 puta bio strijelac prošle sezone. Prethodno su nosili dres Rostova. 

"Mancini je glavni razlog zbog kojeg sam došao. Rekao mi je da sam mu potreban i da me vidi u svom timu", kazao je Erokhin, a oduševljenje zbog potpisa nije skrivao ni drugi novajlija Poloz.

"Zenit ima neke od najboljih igrača u Rusiji na svim pozicijama. Postoji puno posla i moram se pridružiti timu što je prije moguće." 

Mancini će u Zenit sasvim sigurno dovesti neka zvučna i provjerena imena. Za sada se u tom kontekstu najviše spominje Kostas Manolas, a na listi želja još su Marcelo Brozović, Jeison Murillo, Andrea Conti...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti