Mbappe konačno progovorio o transferu
Foto: EPA

Odluka uskoro

Mbappe konačno progovorio o transferu

M. Šljivak

Napadač Monaca Kylian Mbappe  konačno je progovorio o potencijalnom transferu.

Sjajni 18-godišnji napadač je svojim igrama ove sezone zaludio apsolutno sve, ali tokom sezone nije želio pričati o odlasku iz Monaca. 

Lista klubova koji ga žele je iz dana u dan sve veća, ali mladi fudbaler je još uvijek čvrsto na zemlji.

"Moja budućnost? Još uvijek ništa ne znam. Dogovorio sam se s predsjednikom ranije da sve ostavim po strani dok ne osvojimo titulu. To sam i učinio, nisam razmišljao ni o čemu drugom osim o naslovu prvaka. Pričaćemo nakon što dođem s reprezentativnih obaveza", najavio je Mbappe.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ovaj sjajni napadač je ove sezone potpuno zablistao. Ukupno je nastupio u 44 utakmice u svim takmičenjima i postigao je 26 golova u 14 asistencija.

Spominje se da bi ovaj fudbaler mogao postati i najskuplji svih vremena i da su pojedini klubovi spremni da ga plate čak 120 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi