Memija debitovao za novi klub u remiju protiv Randersa

Karijeru nastavio u danskom Vejleu

Memija debitovao za novi klub u remiju protiv Randersa

E. Čaušević

Fudbaleri danskog drugoligaša Vejlea nalaze se u Antaliji gdje se pripremaju za drugi dio prvenstva.

Ovog danskog drugoligaša prije desetak dana pojačao je sada već bivši fudbaler Željezničara, Kerim Memija, koji je danas debitovao za svoj novi klub. Vejle je danas u Antaliji igrao pripremni meč protiv Randersa koji se takmiči u najboljem rangu danskog fudbala.

Memija je današnji meč, koji je završen rezultatom 2:2, počeo sa klupe za rezervne igrače, ali je na teren ušao u 60. minuti. Ono što je zanimljivo da mladi bh. fudbaler u svom novom klubu igra na poziciji štopera, dok je današnji meč završio kao lijevi bek.

Bivši igrač Želje danas je dobio visoku ocjenu za svoj nastup, te je pokazao treneru klub da će biti veliko pojačanje u nastavku sezone. Vejle će se u Antaliji zadržati do 20. februara kada će se vratiti u Dansku gdje će nastaviti pripreme. Drugi dio sezone počinje 5. marta.

Nakon 19. odigranih kola Vejle se nalazi na devetoj poziciji sa 25 osvojenih bodova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi