Messi nikada ovako dugo nije bio na odmoru

Bez utakmice će biti 43 dana

Messi nikada ovako dugo nije bio na odmoru

E. Čaušević

Jedan od najboljih fudbalera svijeta Lionel Messi vratio se klupskim obavezama nakon odmora.

Messi je svoj odmor veoma dobro iskoristio, ali sada je ponovo vrijeme da se vrati na fudbalski teren. Argentinski mediji objavili su da Messi nikada nije ovako dugo bio na odmoru.

Naime, Messi se priključio pripremama Barcelone za novu sezonu, te će katalonski klub prvi prijateljski meč odigrati 22. jula protiv Juventusa u Sjedinjenim Američkim Državama. 

Messi će biti spreman za utakmicu protiv italijanskog kluba, te će mu to biti prvi meč nakon čak 43 dana odmora. Argentinac je posljednju utakmicu odigrao 9. juna za selekciju Argentine protiv Brazila. Nakon Juventusa Barca će igrati pripremne utakmice protiv Manchester Uniteda, Real Madrida i Chapecoensea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi