Messi stigao Ronalda, Raul uskoro pada s trona

Najbolji strijelci Lige prvaka

Messi stigao Ronalda, Raul uskoro pada s trona

E. Škorić

Lionel Messi je večeras postigao pogodak protiv PSG-a i izjednačio se s Cristianom Ronaldom na listi najboljih strijelaca Lige prvaka svih vremena.

Još uvijek je na prvom mjestu Raul sa 71 golom, koji je odigrao 142 utakmice za Real i Schalke u najelitnijem klupskom natjecanju.

Tri gola manje imaju Ronaldo i Messi, koji je 68. gol postigao večeras protiv PSG-a. Argentinac je u Ligi prvaka kao igrač Barce nastupao 88 puta, a Ronaldo 104 u dresu Manchestera i Reala. 

Dodajmo da je Ronaldo postigao šest golova s bijele tačke, a Messi osam. Iza njih je Ruud van Nistelrooy sa 56 pogodaka iz 73 odigrana meča. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:


Lionel Messi Goal - PSG vs Barcelona 1-1 by ruffyxzoro

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.