Milošević: Bila bi mi čast igrati protiv Željezničara

Fudbaler Standarda za SportSport.ba

Milošević: Bila bi mi čast igrati protiv Željezničara

Naredni suparnik Željezničara u okviru 3. pretkola Evropske lige bit će belgijski Standard, za koji nastupaju bosanskohercegovački internacionalci Dino Arslanagić i Deni Milošević. 

Arslanagić će zbog povrede biti primoran propustiti prvi susret u Liježu, dok Milošević ulaže velike nade da će mu srbijanski trener Slavoljub Muslin pružiti šansu u meču protiv Željezničara.

Milošević je na početku razgovora za SportSport.ba istakao da predstojeći meč sa Željezničarom za njega predstavlja veliko zadovoljstvo i čast, ali isto tako ne sumnja u prolaz svog kluba. 

"Moja porodica i prijatelji će sigurno doći ako budem u kombinaciji za ovu utakmicu. Igranje protiv Željezničara za mene predstavlja veliko zadovoljstvo i čast, tako da mi je sigurno drago što bh. fudbal napreduje u posljednje vrijeme. Željezničar je dokaz toga, jer nije lako pobijediti Ferencvaroš u dvije utakmice", ističe Milošević i dodaje:

"Moguće je da mi trener Muslin pruži šansu protiv Željezničara. On je sa naših prostora i sigurno razumije koliko mi znači ova utakmica."

Sin proslavljenog igrača tuzlanske Slobode, Cvijana Miloševića, vjeruje da Standard neće imati velikih problema sa sarajevskim klubom. 

"Realno gledajući mi smo favoriti na papiru, ali opet mislim da smo kvalitetniji od Željezničara i da možemo izboriti prolaz. Imamo odličan i mlad tim, tako da ne bi trebalo biti velikih problema."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Na kraju je istakao da se nada da će što prije steći pravo nastupa za naš nacionalni tim.

"Ne znam zašto dugo traje cijeli proces, ali strpljiv sam. Nadam se da ću uskoro ostvariti svoju želju i debitovati za BiH", riječi su Miloševića na kraju razgovora za SportSport.ba. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.