Mourinho: West Ham će biti kandidat za titulu
Foto: EPA

Pribojava se prvog rivala

Mourinho: West Ham će biti kandidat za titulu

Treneru Manchester Uniteda Joseu Mourinhu mnogi se smiju nakon posljednje izjave, dok je drugi uzimaju sa rezervom, jer smatraju da tu itekako ima istine.

Naime, Mourinho je za engleske medije govorio o prvom meču u Premiershipu koji će United igrati protiv West Hama te je imao veoma zanimljivo mišljenje o protivniku.

Čekićari su tokom prelaznog roka angažovali Joea Harta i Javiera Hernandeza, a veoma je blizu i dolazak krilnog napadača Marka Arnautovića. Mourinho se očito sada pribojava ove ekipe, ali pitanje je da li je otišao predaleko sa ovom izjavom:

"Puno razmišljam o West Hamu protiv kojeg otvaramo sezonu. Doveli su Harta, dolaze Arnautović i Chicharito...Fantastično su odradili prelazni rok i čini mi se da će se boriti za titulu", rekao je Mourinho. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, United i West Ham će meč prvog kola odigrati 13. augusta na Old Traffordu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi