Mourinho želi da pokvari posao Wengeru, ali i Valverdeu

Bacio oko na igrača Monaca

Mourinho želi da pokvari posao Wengeru, ali i Valverdeu

E. Ganibegović

Kraj transfer roka se bliži, a Mourinho ne želi da gubi vrijeme, bacio je oko na novog igrača.

Mnogi igrači su se ovog ljeta povezivali sa prelaskom na Old Trafford, prije svega misleći na Cristiana Ronalda, Gareth Balea i Ivana Perišićia, međutim do realizacije transfera nije došlo. 

The special one se sada okrenuo dovođenju igrača, kojeg prati dosta klubova, a riječ je o Thomasu Lemaru, koji nastupa za Monaco.

Lemar je igrač kojeg odavno želi Wenger, ali sada bi Mourinho mogao preoteti, odavno željenu novu akviziciju Topnika. Nisu samo Topnici htjeli da ga dovedu u svoje redove, u posljednje vrijeme se spominjala i Barcelona, koja traži zamjenu za Neymara.

Engleski mediji prenose kako su Crveni đavoli spremni poslati ponudu od 55 miliona funti, što bi vjerovatno zadovoljilo čelnike kluba iz Kneževine.

United je do sada doveo Romelu Lukakua, Victora Lindelofa i Nemanju Matića, ali Jose ne želi da stane na tome, hoće da napravi nevjerovatno jak tim, a da li će i ovaj igrač potpisati za  Crvene đavole saznat ćemo uskoro. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti