Možete li iz Griezmannovog statusa zaključiti gdje će?

Oglasio se na društvenim mrežama

Možete li iz Griezmannovog statusa zaključiti gdje će?

Francuski fudbaler Antoine Griezmann u posljednje vrijeme najčešća je tema špekulacija svjetskih medija.

Griezmann je, prema pisanju engleskih medija, na pragu transfera u Manchester United i sigurno da bi ovog ljeta trebao pojačati tim sa Old Trafforda.

Ipak, napadač Atletico Madrida je dao nadu i navijačima svog trenutnog kluba da bi mogao ostati u njihovim redovima i to statusom na društvenim mrežama. Njemu je očito dosadilo da svakodnevno čita razne transfer špekulacije o svojoj budućnosti pa se odlučio oglasiti.

"Sve transfer glasine su neutemeljene. Ja sam još uvijek Colchonero. Moja orijentacija će biti usmjerena nakon razgovora sa sportskim savjetnikom", napisao je Griezmann.

Podsjertimo, osim Manchester Uniteda za njegovo usluge interesuju se i ekipe poput Chelseaja i PSG-a, ali čini se da su Crveni đavoli trenutno najbliži da ga dovedu. 

Griezmann je ove sezone odigrao ukupno 53 meča za Atletico Madrid te je postigao 26 golova u svim takmičenjima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi