Muslin: Teško će biti igrati pred navijačima Želje
Foto: EPA

Trener Standarda nakon utakmice

Muslin: Teško će biti igrati pred navijačima Želje

E. Škorić

Trener Standarda Slavoljub Muslin zadovoljan je što njegova ekipa nije primila još neki gol u meču protiv Željezničara.

Muslinov Standard je nadigrao u prvom dijelu Željezničar u meču trećeg pretkola Evropske lige i vodio je sa 2:0, ali su gosti iz Sarajeva bili bolji u nastavku. Uspjeli su gosti preko Đelmića u 64. minuti izvući minimalan poraz, vrijedan nade u prolaz dalje za sedam dana.

“Igrali smo dobro u provm dijelu i šteta što nismo dali još neki gol. Tražio sam od igrača da nastave s istim tempom kao i u prvom dijelu, ali to je bio žestok tempo, tako da smo malo stali i više držali loptu nego napadali. Šteta što smo primili gol iz poluakcije. Ipak, možemo da budemo zadovoljni što nismo primili još golova, ali ova naša pobjeda je zaslužena i rezultat je realan”, istakao je Muslin nakon utakmice.

“Imamo aktivan rezulat, ali sigurno da će biti teško igrati u Sarajevu pred navijačima Želje. Oni će ih nositi koliko mogu da dođu do pozitivnog rezultata i sigurno da će uraditi sve da nas pobijede”, dodao je.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

On je još pohvalio mlade igrače Željezničara, rekavši da igraju bolje i kvalitetnije od Standardovih omladinaca. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.