Nakon "potvrde" transfera oglasili se i čelnici Juventusa

Pogba na izlaznim vratima Stare dame

Nakon "potvrde" transfera oglasili se i čelnici Juventusa

E. Čaušević

Engleski mediji jučer su prenijeli vijest da je transfer Paula Pogbe iz Juventusa u Manchester United pri samom kraju.

Navodno, čelnici Stare dame odlučili su prihvatiti ponudu tešku 102 miliona eura za Pogbu koji bi se nakon četiri godine trebao vratiti na Old Trafford. Ipak, nakon svih špekulacija oglasili su se iz Jventusa.

Iz aktuelnog prvaka Italije potvrdili su da je na adresu ovog kluba stigla ponuda za Pogbu, ali da je ona u istom trenutku odbijena. Kako prenose italijanski mediji, Juve će dati svoj maksimim da zadrži francuskog igrača, ali je čelnicima kluba jasno da se pita i Pogba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Direktor Juvenusa, Giuseppe Marotta, izjavio je da se Pogba s odmara u Torino vraća 6. avgusta, te da će tada biti mnogo jasnije da li on ima namjeru da ostane i dalje član Stare dame.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi