Nani: Svi su opasni, ali Džeko posebno
Foto: EPA

Portugalac o Romi

Nani: Svi su opasni, ali Džeko posebno

E. Škorić

Portugalski krilni nogometaš Luis Nani nestrpljivo čeka rimski derbi protiv Lazija.

Narednog vikenda igra se gradski derbi u Rimu, a Nani vjreuje da će njegov Lazio ovaj put izaći kao pobjednik.

"Sve je moguće, čak i Scudetto, ali nema smisla da sada pričamo o tome. Bio sam povrijeđen kada sam  tek stigao i trebalo mi je neko vrijeme da se vratim u formu, ali sada se osjećam dobro i pokušat ću napraviti što je više moguće. Imao sam dobru dobrodošlicu, pa se želim iskupiti na tereu", rekao je Nani, dodavši:

"Gol protiv Beneventa je bio jako važan, stvarno sam želio ranije da probijem led. Uživam ovdje da igram".

Nani je u karijeri imao priliku da igra brojne velike mečeve, a onaj Rome i Lazija bit će tek još jedan u nizu.

"Od trenutka kada sam stigao ljudi samo pričaju o ovom derbiju. Iskusio sam derbije u Mančesteru, Istanbulu iLisabonu i svi su bili strastveni, a puno su mi hvalili rimski derbi", ističe Nani.

On zna odakle prijeti najveća opasnost kada je u pitanju Roma.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Roma je jaka ekipa, jedan od kandidata za Scudetto. Edin Džeko je posebno opasan, ali ne treba ni druge potcjenjivati", istakao je Nani. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi