Navijači Chelseaja već pronašli zamjenu Costi

Žele nekoliko igrača

Navijači Chelseaja već pronašli zamjenu Costi

E. Škorić

Menadžer Chelseaja Antonio Conte i napadač Diego Costa nalaze se u velikoj svađi.

Costa je imao zahtjev da zbog povrede leđa ne igra protiv Leicestera, dok Conte smatra da povreda i nije tako ozbiljna, pa je zbog svega uslijedila svađa među njima dvojicom.

Španski reprezentativac nije putovao u Leicester i neki mediji tvrde da je prekrižen kod Contea, koji mu je valjda i poručio da "ide u Kinu".

Chelseajevi navijači već su počeli da se 'raspituju' za novog napadača i imaju listu kandidata koje žele vidjeti na Stamford Brdigeu.

Tako na društvenim mrežama navijači londonskog kluba najviše spominju Antoinea Griezmanna, Romelua Lukakua, Alexisa Sancheza i Pierre-Emerickea Aubameyanga.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Evidentno je da se radi o vrhunskim igračima, no neće biti lako dovesti nekoga od njih. Uglavnom svi su skupi, imaju dobre ugovore, ali ako Costa ode, vlasnik Plavaca Roman Abramovič bit će primoran da potegne za novčanik i da dovede vrhunskog napadača.

Costa je ove sezone u Premier ligi postigao 14 golova na 19 mečeva i ubjedljivo je prvi strijelac kluba. Prethodno je sezonama igrao u Atletico Madridu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi