Navijači traže da Sevilla kupi Jovetića
Foto: EPA

Opravdao očekivanja

Navijači traže da Sevilla kupi Jovetića

Crnogorski fudbaler Stevan Jovetić u potpunosti je opravdao očekivanja navijača Seville. 

Jovetić je na Ramon Sanchez Pizjuan stigao na posudbu, a odmah po dolasku u Andaluziju se pretplatio na postizanje golova i u klubu su više nego zadovoljni onim što je dosad pružio. 

Da i navijači žele da ostane moglo se vidjeti po skandiranju na posljednjoj utakmici protiv Osasune. Pri Jovetićevom izlasku iz igre navijači su skandirali "fichalo, fichalo" (kupi ga, kupi ga), čime su željeli poslati poruku predsjedniku Seville da aktivira otkupnu klauzulu. 

"Prvo moramo da riješimo pitanje trenera, pa ćemo onda odlučiti šta ćemo s Jovetićem", odgovorili su iz Seville navijačima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Meč protiv Osasune je za Jovetića bio posljednji za Sevillu u ovoj sezoni, a ostaje da se vidi hoće li i u budućnosti biti među Andalužanima. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi