Nekadašnji junior Sarajeva seli u Koreju

Potpisao za Suwon

Nekadašnji junior Sarajeva seli u Koreju

Damir Šovšić, fudbaler koji je u prošlosti nastupao za juniore Sarajeva, potpisao je za korejski Suwon Samsung. 

Nekadašnji juniorski reprezentativac BiH je kao igrač Dinama raskinuo ugovor o posudbi sa Hapoel Tel Avivom i potom se priključio Suwon Samsungu, koji je na službenim stranicama zvanično potvrdio transfer Šovšića. 

Šovšić je u prošlosti slovio za veliku nadu. Sjajnim igrama u dresu Lokomotive je bio zaslužio poziv Dinama, ali na Maksimiru se nikada nije uspio nametnuti i nakon polusezone provedene na posudbi u Izraelu uslijedio je odlazak u Koreju. 

Ovaj 27-godišnji fudbaler je, podsjetimo, u prošlosti nastupao za juniorsku reprezentaciju BiH, međutim nakon što je otišao u Hrvatsku odlučio je prihvatiti poziv njihovog U21 nacionalnog tima. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi