Neopreznost: Diego Costa slučajno je ubio vlastitog psa

Teško se pomirio sa smrti svog ljubimca

Neopreznost: Diego Costa slučajno je ubio vlastitog psa

Paulo Assunção, nekadašnji saigrač Diega Coste iz madridskih dana u Atléticu, otkrio je da se 26-godišnji napadač Chelseaja u pretkolom periodu borio sa depresijom.

Naime, španski reprezentativac navodno je slučajno ubio svog vlastitog psa, a nesreću je skrivio kada nije primijetio da se njegov ljubimac nalazio iza automobila. 

"Diego nije primijetio da je njegov pas, jorkširski terijer, iza automobila, te je prešao preko njega. Bio je totalno uništen", izjavio je Assunção.

Costa je tada Assunçãu govorio da ne može vjerovati da je ubio psa, te da je izašao pred kuću kako bi ga pozdravio, no nije ga vidio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.