Ni Hazard nije mogao da ne komentariše očajni teren
Foto: EPA

Kapiten Belgije nakon utakmice na Grbavici

Ni Hazard nije mogao da ne komentariše očajni teren

E. Čaušević

Fudbalska reprezentacija Belgije sinoć je na Grbavici savladala bh. selekciju sa 4:3 i tako nam srušila nade da možemo na SP narednog ljeta.

Iako su Belgijanci prije mjesec dana osigurali plasman u Rusiju to ih nije spriječilo da sinoć na Grbavici ponovo daju svoj maksimum i ostvare novu pobjedu. Jedan od najboljih na terenu bio je kapiten Crvenih đavola Eden Hazard koji je pokazao zbog čega je trenutno jedan od najboljih igrača u Evropi.

Hazard je nakon utakmice protiv bh. reprezentacije izjavio za belgijske medije da je sretan što je njegov tim pokazao da se može adaptirati na sve moguće uslove jer teren na Grbavici nije mogao da bude u gorem stanju.

"Teren na Grbavici je mnogo zakomplikovao stvari i svi smo se nekako vratili u vrijeme kada smo kao djeca počeli igrati fudbal. Teren je bio veoma loš, ali smo uspjeli to prevazići i drago mi je što imamo ekipu koja se može adaptirati na sve moguće uslove. Cilj nam je bio da pobijedimo i to smo ostvarili", rekao je Hazard.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi