Nikola Komazec pronašao novi klub

Nekadašnji napadač Sarajeva u Egiptu

Nikola Komazec pronašao novi klub

E. Čaušević

Nekadašnji napadač Sarajeva, Nikola Komazec, ponovo je odlučio promijeniti sredinu nakon što je napustio South Chinu.

Komazec je s dosta uspjeha nastupa u dresu kluba iz Hong Konga, no na kraju je odlučio da promijeni klub. Nekadašnji napadač Sarajeva svoju karijeru nastavit će u Egiptu jer je potpisao ugovor s Smouhom u koji stiže kao slobodan fudbaler.

Sigurno je da će ovo biti nova avantura u karijeru Nikole Komazeca koji je u svojoj karijeru promijenio već deset klubova. Komazec je nedavno produžio ugovor sa South Chinom, no zbog situacije u klubu na kraju je dobio raskid ugovora.

Ovog igrača pamtimo iz vremena dok je branio boje Sarajeva za koje je odigrao 17 utakmica i postigao je 13 golova. No, baš kako je to slučaj u njegovoj karijeri Komazec se nije dugo zadržao na Koševu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti